The Quest for Cheese WalkthroughWalkthrough

Vraag de kok voor kaas. Vertel de koning. Ga naar de seer, praat met de visser, praat met de boom bij het pad, pak wat water van de put, geef het aan de boom, geef de noten aan de visser en de vis aan de seer, neem het gatding, ga naar de witte plek (over de brug), praat met de oude man, probeer in de teleport te komen, praat weer met hem. Ga naar de bar, ga naar links, praat met de dood, betaal, krijg vuurbal, praat met barkeeper over warmhoudende kleding (kijk op bord bij fairy eiland), praat met Dink-look-a-like, ga naar fairy eiland, brand de bomen, koop vacuum, koop het ---, geef het aan de barkeeper voor warmhoudende kleding, ga naar fairy eiland, ga naar bord, ga 2x rechts, dood slayer en drink water, ga naar eerste teleport, ga omhoog en dood de varkens, pak de kaas! Ga nu terug en vind de 20 kabouter poops. Het einde is leuk als je ze allemaal hebt gevonden.

Deze walkthrough is eigenlijk niks maar het geeft aan hoe klein het eigenlijk is als je er snel doorheen gaat. Gebruik het alleen als je ergens vast zit.

Locatie 20 kabouter poops

1) In het kasteel, ga naar de troonzaal, sla de muur rechts voor een kamer.
2) Bij kleine strook strand onder de pillbugs, loop het water op.
3) In de kamer van Seer, sla de muur rechts voor een kamer.
4) En scherm onder huis van Seer, loop achter de boom voor geheime kamer.
5) In de kerker van Dood en Doem, ten westen van het baasbord, makkelijk te vinden.
6) Entje op scherm met huis van Gekke Matt. Ga 1 omlaag en helemaal eromheen.
7) Entje boven de dojo van de ninja.
8) Sla de muur rechts in achterkamer van dojo. Dan naar rechts.
9) Zorg dat je 1110 goud hebt, geef het aan moeder van Johnny, je krijgt Lode Armor, hiermee kun je langs de spike ten zuiden van het kasteel.
10) Op Fairy eiland: ntje in het noordwestelijke huis.
11) In de bar: duw de rechtertafel omlaag.
12) Loop rond Fairy eiland, zodra je de scuba hebt.
13) zie 12.
14) Een fairy wil haar dagboek, ten oosten van het kasteel. Ga naar het noordoosten van Fairy eiland om het te krijgen, geef het haar en ze zegt dat je de stenen daar moet slaan. Doe dat.
15) Ga omlaag en naar het oosten, beginnend van die fairy. Gebruik je scuba om naar rechts te gaan.
16) Er is een bug in de bar die wat dingen nodig heeft. De portefeuille is buiten, ten westen van de bar, de schoenen rechts van de ingang van Dood en Doem, de plattegrond is rechts van de visser en de slime met z'n horloge is n scherm omhoog en 1 rechts, beginnend van het bord dat je zegt dat je een scuba nodig hebt. Geef ze en hij zegt dat je tafel moet slaan wat je dan ook doet, ga de trap af.
17) Fairy eiland huis: sla de planken voor een geheime kamer.
18) Praat met Gekke Matt nadat je het spel hebt voltooid, vertel dat je zijn vriend bent voor geld en ga naar buiten. Ga ondergronds daar.
19) In de bar, het scherm met de bonca & het vlees: sla het omlaag aan de noordkant en ga omhoog.
20) Sla de flesjes achterin de bar van Joe 10 keer, dan gaan ze weg. Ga omhoog en sla 'Dink'. Ga weer omhoog en pak de laatste.

Ga nu naar het huis van Fairy eiland voor het echte einde. Geniet!

door Dukie
vertaald door Simeon