End of the World WalkthroughKorte walkthrough

Ga omhoog, links, praat met eend, omlaag, duw steen naar omhoog, ga de boog in, neem zak, terug en praat met eend. Ga omhoog na een clean, raak de post aan. Ga naar links, ga het huis binnen en koop een bom. Ga naar de muur en blaas het op, Ga omhoog, raak teleporter aan. Praat met het bord rechts, ga omhoog, praat met het bord en 2x omhoog. Ga naar binnen, praat met het bord, ga omhoog, praat met het bord, 1e optie, ga naar buiten, dan omhoog, praat met poort, ga omhoog, ga de trap af. Ga omlaag. Daar zijn monsters, dood ze voor sleutels. Dit is een map, je bent bij X

4 2 0 3 5
| | | | |
0 - 0 - X - 0 - 0
| | |
0 1 0
| |
0 - 0 - 6 - 0 - 0

Ga in die volgorde van 1 naar 6, ga terug naar de koning. Ga omhoog en dood ze allemaal. Dood TIM (1000 hp), ga omhoog en dan de trap af. Verbrand de boom, neem de teleporter rechts, doe hetzelfde met de andere boom, ga naar links, dan de trap af, naar rechts, EINDE
> Om meer te weten over deze dmod, lees de volledige walkthrough.

Volledige walkthrough

In deze dmod moet je alle signs slaan en er mee praten (hint) :)...

Na de intro ben je in de vreemde kleine kamer. Praat met de man op het eerste scherm, hij geeft je meer leven. Ga dan omhoog, dan naar links. Praat met de eend, hij wil een zak met magisch varkensvoedsel. Ga omlaag, duw de steen voor de boog en die is nu unlocked. Ga de boog in, neem het voedsel. Gebruik het niet meteen, je wordt een eend en je leven wordt 0. Je mag het proberen... . Ga naar buiten en praat weer met de eend hij hij teleport je in de Cell World.

Daar moet je geen tijd verliezen, ga met het meisje praten (ga naar haar en druk op space/spatiebalk om te zien wanneer het gesprek begint). Tijdens het gesprek, vermijd je de monsters die er lopen, ze vormen een groep. Op dit moment, het gesprek eindigt en het meisje verhoogt jouw eigenschappen. Zorg dat je van die bugs af komt door in de groep te slaan en de overige ook te doden. Ga omhoog, weer bugs. Je hoeft ze niet te doden maar het helpt altijd om op een hoger level te komen. Ook handig om meer geld te hebben voor later. Als je een allergie hebt tegen pill bugs of het bloedbad net hebt voltooid, raak je de post aan en je wordt geteleport en je krijgt je werkelijke grootte.

Ga omlaag, praat met... Milder, die één van je eigenschappen kan verhogen. Links zijn bonca's waar je wat geld mee kan verdienen. In het noordwesten, ga je het huis binnen. Je kunt een bom daar kopen om de muur op te blazen die de doorgang blokkeert. Hier moet je ongeveer 750 goud hebben. Ga naar de muur, gebruik de bom en ga omhoog. Je kunt je spel opslaan. Opmerking: je hebt nu nog steeds dat magisch voedsel en als je het gebruikt, wordt je geen eend maar een blauw pijltje....probeer het maar niet te begrijpen. Gebruik de teleporter.

Je kunt omlaag voor nog een savemachine. Praat met het bord daar rechts om 500 goud te krijgen. Je kunt ook het bord links slaan voor een verrassing (de auteur had het hierover in de readme.txt). Ga 2x omhoog, koop wat bommen (de bommen van de eerste werken niet meer). Dit is niet nodig, als je niet logisch terug hoeft. Doe wat je wilt, je zou genoeg geld moeten hebben als je alles wat bewoog hebt gedood. Het bord zegt dat je niet verder kunt. Sla het niet anders verlies je leven. Ga naar buiten en dan 2x omlaag. Praat met het bord. Voor 1000 goud, geeft ie je de oplossing om de koning te zien. Er zit een typfout in dus nadat je hem hebt betaald, zou ie moeten zeggen : "OK, go see the king, and tell him slick willie sent you". Ga terug naar het paleis, praat met het bewakersbord, ga omhoog en je bent bij de koning! Gebruik alle opties om met 'm te praten als je wilt, gebruik de 1e als laatste. De koning vraagt je een quest te voltooien voordat je de plek verlaat. De koning geeft je ook hellfiremagic. We gaan! Ga naar buiten van de kamer, geef het password weer, ga naar buiten van het paleis, ga omhoog, praat met de poort die open gaat, ga omhoog en de trap af.

Na een mogelijke muziekverandering door met het vreemde ding te praten, ga omlaag, drink het water in de bron (geeft je 100% leven), en sla je spel op. Ga niet uit de kamer via de hoeken, dat is een ontwerpfout. Ga omlaag, dood de pillbug en je krijgt de Junky Key. Ga omhoog, vul je levensbalk, ga naar links en praat met de poort zodat die open gaat. WAARSCHUWING: als je met de poort praat wanneer je geen sleutel hebt, je computer zal dan zeker vastlopen. Je bent gewaarschuwd. Als je wilt weten welke sleutel bij de poort hoort, lees het bord dat er voor staat. Ga omhoog, dood de slime en je krijgt de bronzen sleutel. Ga terug naar de put, dan naar rechts. Praat met de poort, dood de bonca en je krijgt je zilveren sleutel. Terug naar de put, ga 2x naar links, dood de draak voor de gouden sleutel. Van de put gezien ga je 2x naar rechts, dood de goblin voor de platinum sleutel. Nu, van het goblin scherm, ga 3x omlaag, open de laatste poort, ga 2 schermen naar links. Na een korte cutscene, verlaat je de plek, ga terug naar de koning. Praat met hem hij zendt je naar Apocalypse Town, the domein van de auteur.

Ga omhoog, dood de pillbug, ga weer omhoog, dood de pillbugs en sla je spel op. Ga nog een keer omhoog. Nadat alle pillbugs dood zijn, drink je van het fontein voor 100% leven maar niet te dichtbij want het fontein doet je pijn! Ga omhoog, neem de boog, en je bent bij TIM! Hij heeft 1000 hitpoint dus alleen als je erg geduldig bent of als je met een cheat sterker wordt lukt dat maar je kunt ook tim.c bewerken:

sp_hitpoints(¤t_sprite, 1000);
naar:
sp_hitpoints(¤t_sprite, 100);

of elk nummer wat je maar wil. Je kunt natuurlijk ook voor 3 uur met 'm vechten. Wanneer TIM dood is, ga omhoog, praat met het meisje die je wat vertelt : TIM heeft grote bomen geplant die de hele aarde vernietigen. Je moet ze doden en ze geeft je 100 van je eigenschappen. Ga de trap af, dood de boom met hellfire, neem de teleporter rechts, dood de 2e boom, ga naar links, ga de trap af. Daarna ga je naar rechts en je staat voor een erge vijand...die jou zal doden in The Tragic Death of Zink Smallwood.

door Beuc
vertaald door Simeon