Lost in Dink WalkthroughDeze walkthrough is in 4 delen, elke voor een avontuur.

Lost in Dink

Ga helemaal naar beneden uit de grot. Ga naar links, omhoog en ga het gebouw binnen. Ga een scherm omhoog en ga de trap op. Onderaan het scherm is een muur waar je door kunt lopen. Doe dat en praat met de beide goblinbeelden en ga omhoog naar de bar. Praat met de boer om te weten wat er gebeurd is en vraag de barkeeper voor een opdracht. Ga naar de kelder, gebruik de praat knop om de deuren te openen en dood de pillbugs. Ga een scherm omlaag, dood ook hier de pillbugs en sla je spel op en pak ook het goud. Ga terug omhoog naar de bar en koop de vreemde sleutel. Verlaat het gebouw en terug naar de grot. Ga een scherm omhoog en dan naar rechts. Open de deur en loop naar het volgende scherm en gebruik de teleporter daar. Ga 2 schermen omhoog en dan naar links. Ga het gebouw in, praat met Bob over alles. Verlaat de plek, ga 2 schermen naar rechts, ga de kerk in en vraag voor de sleutel. Ga weer weg en ga een scherm naar links, open de deur en loop achter het fontein.

Kill The Ducks!

Praat met iedereen als je dat wilt. Ga 3 schermen omlaag en 1 naar links. Sla het ding in het midden. Ga nu omhoog, links en verlaat de kerker. Dood de eend, ga omhoog, rechts. Blijf omhoog gaan tot je een grot ziet die in binnengaat. Ga 2x omhoog en dood de slimer. Loop rond en sla alle schakelaars. Ga nu naar de middelste kamer en dood de slamer, ga omhoog. Praat met de machine, gebruik de duck spreuk, en verlaat de ijsgrot. Ga naar het fontein en ga het houten huis binnen. Dood de eend en ga omlaag. Sla je spel op en verander in een eend. Ga omhoog tot je niet verder kan en dood de eenden. Ga omhoog en dan naar rechts. Ga 3x omhoog om de munt te krijgen. Ga 2 schermen omlaag, 2x naar rechts voor een andere munt. Ga 2x naar links en praat met de put. Ga omlaag, links, omhoog. Gebruik de Bonca Crap Remover (Bonca Troep Verwijderaar). Ga omhoog, dan naar links, dood alle eenden in de volgende schermen om 2 schermen naar rechts te komen.

DinkCraft

Loop de vesting in en praat met de man. Verlaat de plek en praat met de man bij de Tempel van het Verdoemde. Ga nu naar de meest bovenhoek scherm en ga de goudmijn in. Dood iedereen en neem al het goud. Ga weg en ga naar de houtfabriek. Praat met hem en je krijgt een axe. Praat weer met die man bij de Tempel en je krijgt de sleutel van de vesting onder constructie. Ga daarheen en zoek je weg daar. Dood het varken en ga terug naar de vesting en je hebt gewonnen!

Coconut Monkey Island

Praat met hem en je bent om het eiland. Ga het huis in en ga naar de kelder. Praat met het meisje, ga naar buiten en ga helemaal naar links en ga het gebouw daar in. Dood de CM. Ga nu terug naar het meisje, en kijk wat er gebeurd is. Ga het gebouw uit, ga naar rechts, omhoog en het gebouw daar in. Praat met de planken en verlaat het gebouw. Ga naar het noorden naar het strand en zoek een 'kaart' van het eiland. Sla de schakelaar daar en ga een scherm omlaag en ga de grot in. Sla je spel op en verlaat de grot door naar het zuiden te gaan. Ga langs de bruggen, er is een splitsing in het pad maar die gaat naar dezelfde plek. Op een grote plek is een fontein, dus drink daarvan! Daarna, ga je verder en je ziet 2 wegen aan het einde. Loop gewoon naar het einde van één van beiden, dood de eindbaas daar en je hebt het spel gewonnen.

door Dan Walma
vertaald door Simeon