Castle of Lore WalkthroughNadat je de controle hebt over Dink, praat met de grote steen. Onthou dat want je komt hier later in het spel weer terug. Ga nu 3 schermen naar het oosten en je ziet een groot huis, ga het binnen en ga de trap op. Er is 1 meisje die met je praat. Nadat je dit gedaan hebt, ga 1 scherm naar het oosten en je ziet een kerk. Ga naar binnen en praat met de priester. Gebruik het tweede drankje. Als je dit niet doet, kun je met niemand in de stad praten. Volg het pad van de kerk totdat je een savemachine ziet en sla je spel op. Ga de eerste deur van het grote huis binnen en praat met iedereen. Er zijn wat dingen, zoek ze. Ga naar buiten en volg het pad 1 scherm naar het zuiden en lees het bord.

Praat met de man daar. Ga dan naar het westen 5 schermen en je ziet een steen die de weg blokkeert. Praat ermee. Ga nu naar de bar en praat met een oude man. Hij vertelt je wat. Sla het spel op. Sla het spel op wanneer je de kans krijgt. Ga naar buiten en ga naar waar hij vertelde dat je moest gaan. Wanneer je hem ontmoet, kies de 3e optie. Doe wat hij zegt. Ga terug naar de steen die je moest onthouden. Duw de steen. Ga naar binnen maar er zijn monsters & slimes. Ga door de trap.. waar je een monster en een fontein ziet waar je van drinkt. Ga door de passage. Er zijn slimes en een monster. Ga omlaag en je ziet een ridder.

Nadat je hem gedood hebt, zie je een man. Praat met hem en gebruik de 2e optie. Hij geeft je een scroll. Sla je spel op. Sommige stenen zijn zwak als je wat dingen wilt hebben. Daarvoor gebruik je de scroll zodat je er als een ridder uitziet. Ga nu naar de steen die de weg blokkeert en sla 'm kapot. Ga verder en dood het monster. Praat met de man en gebruik de teleporter. Sla het spel op. Ga nu naar alle huizen en help ze als dat nodig is. In sommige huizen heb je een sleutel nodig die de mayor je zal geven. Ga nu naar alle huizen behalve de deur die bij de witte steen is. Probeer niet Dink te worden. Ga nu omlaag en een paar bomen blokkeren de weg. Ga nu naar dat huis met de witte steen. Dood hem. Gebruik dan de rode scroll in je inventory. Haal nu de bomen weg en volg het pad. Aan het einde ga je het gebouw binnen en ga rechtdoor totdat je een ridder ziet en praat met hem. Ga nu terug naar het dorp. Je ziet een grote steen en een weg naar een geheime doorgang. Nadat je binnen bent, zie je een muur bij de klimplant; praat ermee en het verdwijnt. Ga nu door de poort en dood de man. Nadat je dat gedaan hebt, ga je naar de soldaat die er naar vroeg. Hij zal je laten gaan. Praat nu met de rode ridder en je ziet een gesloten plek. Ga door want er is een ingang daar. Zoek naar een deur en ga naar binnen. Ga de deur binnen zoals ik heb geschreven : 4,3,2,2,2. Ga door de trap en je komt buiten. Volg de route en op een scherm zie je een pad naar het oosten. Ga daarheen en je ziet een bord, lees het, en ga naar de stad als je wilt. Ga anders naar het noorden totdat je bij een kasteel komt, ga naar binnen en praat met de koning. Hij zal zeggen dat je een monsters moet doden. Dood hem en gebruik de 3e scroll.

Sla het spel op. Drink van het fontein als je wilt. Als je op escape drukt, zie je een save-optie en een mogelijkheid om je leven weer goed te maken. Ga nu door de deur voor je. Er zijn draken. Ga door en je komt bij een fontein en een savemachine. Ga door de doorgang er vlak bij en dood de wizard. Nadat je hem gedood hebt, praat je met de koning. Je ziet een andere koning, praat met hem en de dmod is voltooid.

door Dipak
vertaald door Simeon