Pointless WalkthroughDukie: Ok, Pointless kan worden volttoid, dat wist ik niet. Het was iets met de volgorde waarin je de draken doodde, ok nou hier gaat ie:

Ga 3x omlaag van de kamer waar je start, door het hek, weer omlaag, naar rechts en omhoog. Dood de draken aan de zijkant eerst en dan de middelste anders gaat de screenlock NIET weg!! Ga nu verder tot je 2 drakenstandbeelden tegenkomt, ga die ene binnen die gaat naar de sneeuwberg (de andere gaat naar de stad). Ga omlaag van de sneeuwberg en naar rechts tot je bij een savemachine komt en wat stenen wat verder naar beneden. Duw de middelste steen naar rechts en je kunt een grot binne. Ga door de grot tot je bij een draakstandbeeld komt. Ga en in en je bent terug bij huis. Maar wacht! Je bent terug in de tijd voor je moeder stierf! Praat niet met je moeder of iemand anders IN de stad of ander verschijnt er een bewaker bij de ingang en je zit vast in de stad. Ga naar het huis van tovenaar Matridge en praat met hem. Je doel is nu om je moeder te redden maar zodra je bij het huis komt....NEEE!!!!! Ze sterft weer!!!!

Je leert nu dat ze stierf door een simpel ongelukje in de keuken en je krijgt een note. Maar deze keer is het van de tovenaar Matridge!! Lees het en je hebt de dmod voltooid!

door Splat345
vertaald door Simeon