Reconstruction: The Freedman's Bureau WalkthroughIn Reconstruction, kun je niet verliezen. Eigenlijk loop je alleen maar rond en volg je het verhaal. Nadat je iedere opdracht hebt voltooid, ga je naar de Freedman's Bureau persoon, en dan doe je de volgende opdracht. Je hoeft niet iedereen te helpen waar je mee in contact komt, je moet gewoon met iedereen praten en je eigen beslissing maken of je die persoon wel helpt of niet. Bijvoorbeeld, als je een hekel hebt aan schools, geef ze dan geen geld. Spendeer het dan bij de bar.

Omdat je niet kunt verliezen, geef ik gewoon het verhaal waar alle mensen zijn waar je tegen moet praten. Dit maakt alles toch nog een verrassing, als je de walkthrough leest voordat je het spel speelt.

Ook, de S op Kaart 1 refereert naar het gebouw waar je begonnen bent in het spel.

Opdracht 1 - Zwarte School
Voor deze opdracht, alles wat je moet doen is naar het zwarte schoolgebouw gaan. Het is op Kaart 1 beneden op deze pagina, onder een witte 1.

Opdracht 2 - Help de Zwarte Gemeente
Je moet met elke zwarte persoon praten aan de rechterkant van de treinbaan of je ze wilt helpen of niet. Bekijk Kaart 1 voor het gebied waar je tegen ze moet praten en Kaart 2 voor een vergroot gedeelte om te zien waar ze allemaal zijn.

Opdracht 3 - Huwelijk
Ga naar het zwarte schoolgebouw, op Kaart 1 met een 1 aangegeven. Dat is het.

Opdracht 4 - Plantatie Telling
Voor deze opdracht, moet je naar alle 4 de plantatiegebouwen gaan en met de eigenaren praten. Kijk op Kaart 1, kijk dan naar de vieren om ze te vinden.

Opdracht 5 - Rechtzaak
alles wat je moet doen is naar de gerechtszaal gaan, het is met een 5 aangegeven op Kaart 1.

Opdracht 6 - Help de Witte Gemeente
Nu moet je met 7 mensen van de witte gemeente praten. Het gebied is aangegeven met een 6 op Kaart 1. Voor een vergroting daarvan, kijk op Kaart 3.

Opdracht 7 - Toespraak
Ga naar het gebied met een 7 aangegeven op de kaart en je hebt het spel voltooid. Kijk ook eens naar het Trivia gedeelte.

door Redink1
vertaald door Simeon