The Scar of David WalkthroughAls je ooit gewond raakt in deze dmod, ga naar het zuidoostelijke deel van het eiland om wat harten te krijgen.

Ga naar het huis links waar je begonnen bent, je hoeft de pillbugs niet te doden maar het is makkelijker als je het wel doet en ga de trap op. Praat met de grote vrouw en je weet dat haar zoon weg is. Ga naar buiten en ga naar David (westen). Praat met hem en hij zal je vragen om hem te slaan, doe dat. Praat weer met hem en je weet dat hij een hekel heeft aan Papa Georgio. Vertel hem dat je G. zal verslaan. Omhoog, en ga naar Pizza Parlor. Sla hem een keer en vertel dat David dat je 'm zal verslaan. Hij geeft je een amulet, gebruik het en ga naar de grote vrouw, praat weer met haar en je gaat naar David. Terug naar David een keer en hij zal zeggen dat alles weer goed is met zijn moeder nu. Ga naar het scherm waar je begonnen bent en bekijk het fontein...het einde?

Gewoon één ervan. Als je de eend op dat scherm niet dood, geeft hij je een hint over een doodshoofd. Hij praat over de doodshoofden in de Pizza Parlor van Papa Georgio. Laad een opgeslagen spel of begin opnieuw en ga naar Pizza Parlor, sla het linkerdoodshoofd 3x en praat ermee. Hij geeft je een aanwijzing over een geheim gebied. Neem de medaille, zoals je eerder hebt gedaan en ga naar het scherm ten noordoosten van waar je begonnen bent en gebruik het (met de aanvalsknop). Een steen zal verdwijnen en je kunt verder. Praat met de ridder die daar staat en je hebt het spel voltooid, nu met een andere eindmededeling.

Er is nog een ander einde als je de eend dood voordat je het fontein bekijkt.

And wat gebeurde er toen? The Scar of David 2

door Dukie
vertaald door Simeon