Dink's Second Big Adventure WalkthroughOok bekend als : Goblin Trouble Part 1

Een kleine tip voor je begint, als je alles wilt slaan, sla je spel vaak op want het raken van objecten zorgt er vaak voor dat je doodgaat, het is de eerste keer wel leuk. Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb! ;) Aan de andere kant is het veiliger...

Er is een geheime kamer als je door de hekken gaat links van waar je begint maar dat is nu niet nodig (je raakt daar vast geld kwijt :). Ga naar rechts en sla het spel op als je dat wilt, het doet geen kwaad. Ga nu omhoog en kijk rond, je ontdekt wat er met iedereen is gebeurd. Terug omlaag en sla het zuidelijke hek, het verdwijnt maar je moet weg en terugkomen om te passeren. Je kunt stenen laten verdwijnen door ze te slaan. Er zijn 2 stenen die niet weggaan, n is een speciale steen. Hij onthult een ander geheim in de eerste geheime kamer. Sla de zuidelijke muur in de kamer (meer zuidwest eigenlijk) en ga naar binnen. Een steen daar geeft je een zwaard als je er mee praat (kan weg zijn). Terug naar het stenengebied en sla je weg naar beneden. Je kunt het huis niet binnen, dus sla het zuidelijke hek weg en ga omlaag. Er zijn wat werpende messen hier (ongeveer een miljoen) en neem ze als je wilt. Sla het hek ten westen voor een ander geheim (deze was in readme.txt). In deze geheime kamer zie je Drink, een lang verloren broer van Dink (nou, hij was niet echt kwijt, hij bestond gewoon niet), vraag hem over een machtig wapen en je krijgt een Power Bow. 2 schermen naar rechts en je ziet een ridder. Praat met hem en hij zal zeggen dat je het hek ten zuiden moet slaan, doe dat en ga naar beneden. Sla de muur ten zuiden van de ridder daar en praat met hem, hij geeft je Flaming Axe magie. Ga omhoog en begin met het martelen van die bomen daar (opmerking: brand de boom op het startscherm niet, je spel crasht dan). Lees het note om te weten wat er gebeurd is met de koning.

En scherm naar rechts en je bent in een vernietigde stad. Ga eenmaal omhoog en praat met de man, hij zal zeggen dat je de boom moet verbranden, doe dat. Ga de geheime doorgang in en sla de hoofden van de beelden. Lees het bord en de dmod is voltooid!

door Dukie
vertaald door Simeon